Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Välkommen till mig, jag hjälper dig som:

*

Inte är särskilt van framför kameran och behöver guidning. Du får hjälp att känna dig avslappnad och "glömma bort" objektivet och mig under sessionen.

*

Behöver hjälp att föreviga ditt intima bröllop i stan eller i skärgården, i kyrkan eller hemma i trädgården. Familjärt och avspänt, så ni får njuta och uppleva dagen.

*

Letar efter en familjefotograf som inte har pekpinnar och måsten under fotograferingen. Foto sessionen ska vara en upplevelse för barnen framförallt!

*

Behöver hjälp med elopement eller destinationsbröllop i Grekland. Jag hjälper dig med fotograferingen så klart men även med rådgivning gällande leverantörer eller bröllopskoordinator.


Wedding Photography Tips for Couples

Visste du att det finns mycket du kan göra för att dina bröllopsbilder ska bli så vackra som möjligt? För magiska bröllopsbilder handlar inte bara om att hitta en fotograf vars bilder du älskar utan också om planering.

Jag har skapat en guide på hur du kan förbereda dig inför bröllopsfotograferingen, på engelska. Hämta guiden - som är gratis - här nedanför.

Contact

I'm very exited to hear about your plans - big or small. 

Feel free to write in English, Greek or Swedish I speak all of them. Do you want my free tips about wedding photography or just want to say hello - send me a note here.Publicerad hos Sisters In Law, nordens största bröllopsblogg:

Intimt Elopement  & Stillsamt Elopement bland Bergen i Grekland.

Using Format