Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

A little about me

Välkommen till min portfolio, det är jag som är Anna Drakou. Jag är kvinnan som la service manager jobbet i IT-branschen på hyllan för att hitta tillbaka till balansen i vardagen med hjälp av fotograferingen. Bor i ett rosa hus söder om Stockholm inte så långt från skärgården och nationalparken Tyresta. Jag är uppvuxen på Södermalm då mina föräldrar flyttade till Stockholm och söders höjder på Mariaberget från Grekland. Huset där vi bodde kallas Mälarborgen och i kvarteren där hängde jag med min syster. På den tiden var inte Monteliusvägen byggd och vi tyckte området inte var särskilt märkvärdigt.. hit återvänder jag ofta för att fota och inte minst njuta av Stockholms vackraste utsikt.


My story

Hur det kommer sig att jag inte pysslat med fotografering tidigare? Livet kom liksom emellan jag studerade foto, film & tv kunskap redan på gymnasiet. Köpte min första systemkamera som 16 åring efter att jag jobbat extra vid sidan av skolan. Fotograferade och framkallande bilder i skolans mörkrum, fotade kompisar och familjen så fort jag hade tillfälle. När barnen blev större fick jag äntligen tid och lust att utforska den digitala kameran. Hösten 2019 började jag på allvar fotografera mina första porträtt och mitt första bröllop sen dess har min webbsite ändrats till en portfolio. 

Under 2023 ser jag fram emot att träffa fler underbara människor som vill stanna tiden och föreviga kärleksfulla stunder. Hjärtligt välkommen med din förfrågan här.

snabba om mig:

*

Jag gillar resa! För några års sen tävlade jag i Apollo resors  blogg tävling om titeln "årets reseinspiratör".  Jag kom på tredje plats! Läs mina blogginlägg om Grekland om du ska åka på bröllopsresa eller om du letar efter destinationen du ska fira ditt bröllop!

*

Slät vigselring eller alliansring? Mitt första jobb i butik var att sälja vackra förlovningsringar och smycken. I guldsmedsbutiken i Farsta centrum lärde jag mig allt om silver, guld och ädla stenar.

*

Det bästa jag vet är fika! Helst hembakat, för jag behöver lägga på något kilo, till jul bakar jag lussebullar och grekiska melomakarona. Jo då, jag lovar bjuda på bullar när vi ses för bröllopsmöte och provfotografering!


På bloggen:

Using Format