Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

A little about me

Välkommen till min portfolio, det är jag som är Anna. Jag är kvinnan som la service manager jobbet i IT-branschen på hyllan för att hitta tillbaka till balansen i vardagen med hjälp av fotograferingen. Bor i ett rosa hus söder om Stockholm inte så långt från skärgården och nationalparken Tyresta. Jag är uppvuxen på Södermalm då mina föräldrar flyttade hit från Grekland på 60-talet. Vi bodde vid söders höjder på Mariaberget. Huset där vi bodde kallas Mälarborgen och i kvarteren däromkring  hängde jag tillsammans med min syster, som oftast vid Ivar Lo:s park. På den tiden var inte Monteliusvägen byggd och vi tyckte området inte var särskilt märkvärdigt och inga turister strosade runt där då. Jag återvänder ofta till mina barndomskvarter för att fotografera och inte minst njuta av Stockholms vackraste utsikt.


My story

Mina vänner frågar hur det kommer sig att jag inte sysslat med fotografering tidigare? Ja..livet kom liksom emellan men jag studerade foto, film & tv kunskap redan på gymnasiet. Köpte min första systemkamera som 16 åring efter att jag jobbat extra vid sidan av skolan. Fotograferade och framkallande film i skolans mörkrum, fotade kompisar och familjen så fort jag hade tillfälle. 

Återupptog min gamla passion när barnen blev större och jag fick äntligen tid och lust att utforska den digitala kameran. Har gått ett flertal kurser och seminarier hos olika fotografer i Stockholm, men det mest viktiga för min utveckling  har varit att fota regelbundet. På hösten 2019 började jag på allvar fotografera mina första porträtt och sen dess har min webbsite ändrats till en portfolio för att visa upp mitt arbete.

Senaste tillskottet är mina bröllops bilder inspirerade av Parga och Zagoria i Nordvästra delen av Grekland. Hoppas du är nyfiken och vill  se mer av mitt senaste jobb, följ mig gärna på Instagram.


Using Format